Untitled
07 jun 2014
week 51: 30 mei t/m 05 juni

We zijn op 30 mei op de fiets boodschappen gaan doen. Het gaat steeds beter. Bas en Laura zaten allebei in de winkelwagen en ze zijn allebei lief geweest. Na de lunch is Mark vertrokken naar het jeugdkamp van de handbal.
Op 31 mei zijn Bas, Laura en ik bij Mark gaan kijken. Het was lekker weer en Laura heeft een tijdje op het grasveld rondgekropen terwijl ze bezig waren met de zeskamp. Na haar middagdutje zijn we naar opa en oma Van Aerle geweest. Daar hebben we gezellig gegeten. ’s Avonds kwam tante Willeke om te helpen Bas en Laura in bad te doen. Laura heeft het tante Willeke niet makkelijk gemaakt doordat ze een paar keer omdraaide in bad. Ook moest ze huilen bij het afdrogen. Toen ze eenmaal aangekleed was, was het weer goed en heeft tante Willeke haar de fles gegeven.
Op 01 juni vierde tante Annie haar 60-jarig jubileum. Bas, Laura en ik zijn eerst naar tante Monique gereden, zodat we samen naar het feest konden rijden. Esther en Lars hebben bij ons in de auto gezeten. Laura begon in de auto hard te huilen en werd pas stil toen we er waren en ik haar uit de auto haalde. Op het feest heeft Laura het eerste uur ook veel gehuild. Erg vervelend als je op een feest bent waar je niet zoveel mensen kent… Wat er aan de hand was, weet ik niet. Ze heeft goed geslapen ’s ochtends en ik heb haar niet wakker hoeven maken toen we moesten gaan. Toch leek ze moe te zijn. En het was natuurlijk ook druk met veel vreemden. Gelukkig ging het na het eerste uur beter en heeft ze even lekker op het gras rond gekropen.
We zijn op 02 juni op de fiets boodschappen gaan doen. ’s Middags hebben we in de tuin wat gedronken en een koekje gegeten.
Bas mocht op 03 juni voor de eerste keer naar de Peuterspeelzaal. Laura en ik hebben hem weggebracht. Daarna zijn we boodschappen gaan doen. Het was heel raar om alleen Laura bij me te hebben, maar ook wel makkelijk, want die loopt in ieder geval (nog) niet weg ;-). Ook thuis was het maar leeg en stil. Na de fruithap heeft Laura een uurtje geslapen en toen moest ze weer uit bed om Bas op te gaan halen. ’s Avonds hebben Bas en Laura samen in bad gezeten (meestal gaat Laura in het babybadje en gaat Bas alleen in het grote bad) en daarna zijn ze lekker gaan slapen.
Oma van Aerle was jarig op 04 juni. Toen Laura wakker was, zijn we naar het feest gegaan. Toen we de auto geparkeerd hadden, regende het héél hard. Laura zat in de kinderwagen onder de regenhoes en Bas liep zo dicht mogelijk bij mij onder de paraplu; heel gezellig, zo samen onder moeders paraplu ;-). Laura heeft er gezellig bij gezeten, heeft een tijdje gespeeld en rond gekropen. Toen ze moe werd, heeft ze lekker in het campingbedje geslapen. Mark kwam na het sporten ook nog even en is daarna met Bas en Laura naar huis gegaan.
Op 05 juni hebben we boodschappen gedaan. De auto stond op de eerste rij parkeerplaatsen het dichtst bij de ingang, maar het hagelde zó hard, dat we eerst een tijdje hebben moeten schuilen voordat we naar de auto konden.
Laura slaapt weinig de laatste dagen. Ze ging eerst na haar fruithap naar bed en dan later in de middag weer en viel dan iedere keer al snel in slaap. Nu heeft ze al een paar dagen het slaapje na de fruithap uitgesteld tot na de boterham. Ik legde haar wel eerder in bed als ze moe leek, maar dan ging ze niet slapen. Ze ligt wat te brabbelen, gaat overeind zitten, maar vooral niet slapen.
Bas vindt het erg leuk om Laura haar koekje en haar flesje te geven. Ik moet wel goed opletten dat hij de koek niet in één keer helemaal in haar mond propt en ook de speen van de fles verdwijnt soms wel erg ver in Laura’s mond…








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative